7/17/2016

2 kk leikkauksesta

Hei vaan kaikille taas. Päätin nyt kahden kuukauden rajapyykillä tulla kertomaan kuulumisia. Rinnoissahan ei enää juurikaan mitään muutoksia ole tapahtunut, joten viikottainen postailu ei enää tunnu luontevalta. 

Olen palannut töihin ja mitään ongelmia ei edelleenkään ole ollut. Ei ole tullut aukileita tai kipua. Olen siis ihan täysin normaalia elämää elänyt nyt. Minun komplikaatioksi taisi siis jäädä "vain" se hematooma! *koputtaa puuta*

Vasen rinta on edelleen isompi. Mielestäni se on sulanu hieman kyllä, mutta selkeästi se isompi on. Elättelen vieläkin toivieita, että se itsestään vielä pienentyisi. Oikea rinta on edelleen ihana ja juuri sellainen minkälaisen haluaisinkin. Rinnat tosin ovat jo nyt valahtaneet luonnollisemmiksi. Olisin mielellään pitäny ne gravitaatiota vastustavat, mutta eipä sille voi mitään :D Edelleenkään ne ei tosin roiku. Otin sivukuviakin, mistä näkyy, että terhakat ovat!

Olen nyt pari kertaa viikossa hieronut rintoja. Toivon, että se auttaisi vasenta rintaa sulattamaan sen möykyn mikä siellä vieläkin tuntuu. Hieronta kuulema estään myös kiinikkeiden jne.  syntymistä, joten hyötyä siitä joka tapauksessa on. Vasemmassa rinnassa on edelleen tunto, oikeassa nännissä ei. Oikean nänni tosin kyllä vetäytyy kylmässä, että toivoa siitäkin voi elätellä. 

Olen nyt jälkkikontrollin jälkeen alkanut rintoja teippaamaan mepiform silikoni teipillä. Vielä en ole arvissa huomannut muutosta. Nännit on tosi siisti jo nyt, niistä ei edes huomaa, että olisi leikelty. Pysty- ja alaviillot ovat siistit, mutta punoittavat. Ne ei kuitenkaan ole koholla tai levinneet vaan hyvin siistit. Uskon, että ajan kanssa vaalenevat nätiksi.

Sitten niitä kuvia, olkaa hyvät!

Rinnan alle tulevassa varjossa näkyy hienosti kokoero!

Sivusta oikea rinta edessä

Sivusta vasen rinta edessä

Oikea rinta sivusta

Vasen rinta sivusta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti