11/13/2016

6 kk leikkauksesta

Keskiviikkona tulee täyteen jo 6 kk uusien rintojen kanssa, on aika mennyt nopeasti! Hirveästi ei ole mikään muuttunut viime kerrasta. Minullahan paraneminen meni muutenkin todella hyvin. Rinnat ei mielestäni ole hirveästi enää muuttuneet pariin kuukauteen, joten nyt voisi uskaltaa jo sanoa, että tuommoisethan nuo ovat. 6 kuukaduen kunniaksi pyysin miestä ottamaan kuvat ihan kameralla. Nuo kännykällä otetut kuvat, jotenkin vääristää rintojen kokoa mielestäni ja ne näyttävät erilaisilta kuin oikeasti. Nyt on siis kuvia, jotka näyttää mielestäni olevan lähimpänä totuutta :)

Kävin viime viikolla ostamassa ihan kunnon rintaliivit funky ladysta. Olen käyttäny vähän halvempia "odotusajan". En ole halunnut laittaa 100 euroa vain välivaiheen liiveihin, mutta nyt koin, että on jo aika ostaa kunnolliset liivit. Harmikseni kokoni on edelleen sellainen, ettei mistään normi kaupasta löydy sopivia liivejä. Saan siis edelleen ostaa liivini funky ladysta tai lumingeriesta. Molempia voin tosin suositella noin muutenkin. 

Kokoni on nyt merkistä ja mallista hieman riippuen 65F/G EU kokona, UK kokona 65F/FF. Joo, se siitä C kupista, josta puhuttiin. Tosin kun tänään katsoin rintojani ja mieheni otti niistä puolen vuoden kuvat, on ne minusta paljon pienemmän näköiset. Eivät ne näytä mielestäni F tai G kupin kokoisilta, mutta sen kokoiset ne vaan on. Toki tuo minun rinnanympärykseni teke sen, että kuppikoko kasvaa suureksi. Sama kokohan olisi esim. 70E ja 75D, joten jos olisin "leveämpi" olisi tuo kuppikoko pienempi myös :)

Arpiteippiä käytin todella kauan. Itseasiassa ala-arvissa käytän edelleen, koska vasemmassa rinnassa on merkkejä, että se meinaa lähteä suurentumaan. Joten odotan, että arpi on "kypsynyt". Arpihan ei enää muutu kun se on muuttunut valkoiseksi. Nännipihassa ja yläsaumassa ne kypsyivät nopeammin. Tosin niitäkin teippasin vielä muutama viikko sitten. Teippasin siis n. 5 kk koko rintoja ja nyt enää alasaumoja, koska ne ovat vielä punaiset. Ei niitä varmaan olisi tarvinnut noin kauaa teippailla, mutta halusin varmistaa, että eivät lähde liikakasvamaan ja odotin, että ovat kypsyneet ennen kun jätin pois. Varsinkin kun minulla on näköjään hieman taipumusta tuohon arven liikakasvuun.

Nännin ympäriltä arpia ei enää edes näe, ovat todella siistit. Ylöspäin menevä sauma on jo valkoinen, mutta hieman on punaisuuttaa jäljellä. Alasaumat ovat vielä hieman punaiset, mutta niissäkin on jo hieman valkoista. Vasen rinta on edelleen hintsun verran isompi, mutta ei se menoa haittaa. Samoin vasemman rinnan nänni on 0,5x0,5 cm suurempi, jonka kyllä huomaa. Molemmissa nänneissä on tunto tallella, vähän liiaksikin.

Mitään kipuja jne. ei ole ollut. Olen voinut elää täyspäiväistä elämää uusien rintojen kanssa. Voin myös sanoa, että olen tyytyväinen näihin rintoihin tällä hetkellä. Koen, että ne ne ovat nyt sellaiset millaiset 28-vuotiaalla naisella, joka ei ole synnytttänyt pitäisikin olla. Toivon, että arvet vielä vaalenee ja niin ne varmasti tekevätkin. Vastahan on kulunut puoli vuotta! Ja sitten niitä kuvia, mitäs mieltä olette? :)

Edestä

Sivu näkymää, näkyy hyvin, että eivät kyllä roiku yhtään ;)

Toinen sivu

Vasen rinta alta

Oikea rinta alta

5 kommenttia:

  1. Hei!

    Onko sinulla ollut sulavat ompeleet?

    VastaaPoista
  2. Olen itse menossa muutaman viikon päästä kirurgin luokse keskustelemaan mahdollisesta leikkauksesta (julkisen puolen kautta yritän siis hakeutua) ja etsin netistä kuumeisesti havainnekuvaa siitä, millaista kokoa voisin leikkauksen jälkeen odottaa. Ne pelkät kirjaimet kun menee usein ihan metsään. Varmaan noi sunkin rinnat sille lääkärille on C:t :D Mutta ajattelin joka tapauksessa, että ehkä sua ilahduttaisi kuulla, että tollaiset rinnat kuin sulla toivoisin itsekin saavani. Lähtökohta on melko sama kuin sulla oli eli joku 65J/K.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos kommentistasi! Kiva kuulla, että uudet rinnat miellyttää, olen niihin kyllä todella tyytyväinen itsekkin :)

      Poista
  3. Moikka! Ois mahtava saada vielä päivityspostaus siitä, mikä tilanne nyt on vuotta myöhemmin. Toivoisin itse jossain kohtaa leikkaukseen pääsyä, nyt vielä se ei ole ajankohtainen koska imetän toista lastani. Oli tosi kiva löytää tämä blogi, koska niinkuin itsekin tuolla aiemmin totesit, ei kauheasti halua infoa mistään vauva.fi:stä... :) Kiitos!

    VastaaPoista