6/03/2016

Teippien vaihto

Nyt on viikko kulunut ja oli teippien vaihdon aika. Teipit oli vielä hyvin kiinni, mutta mitään traumoja ei vaihdosta jäänyt. Vähän kirpaisi kun arpien kohdalta otti pois. Haavat on hienosti kiinni ja erittäin siistit, laitan taas kuvia tuonne alle. Ala-arpi jää kivasti piiloon kun rinta laskeutuu. 

Oli muuten hassua olla ekaa kertaa täysin ilman mitään tukea. Tavallaan pelkäsin, että kohta ne haavat aukeaa ja rinnat tippuu :D Oli jotenkin orpo olo ilman teippejä! Kauaa en keikkunutkaan ilman vaan laitoin suoraan uudet microporet päälle. Iho toistaiseksi sietää tuota microporea, joten sitä käytän edelleen.
 
Muuten rinnat voivat hyvin. Kipuja ei ole ollut melkein lainkaan, välillä saattaa jotain pientä tuntemusta tulla johonkin. Olen tehnyt kaikkea normaaliin elämään liittyvää paitsi kantanut raskaita asioita, sen jätän vielä miehelle.
 
Rinnat on edelleen eri kokoiset. Huomasin tosin, että oikea rintani on todella pehmeä ja vasen taas melko kova. Mietin josko vasemmassa olisi vähän jotain hematoomaa tms. Toivon mukaan ne sulaa aikanaan ja rinnat olisi samankokoiset. Valitettavasti rinnat on selkeästi jo nyt hieman luonnollisemman näköiset ja laskeutuneet hieman evätkä uhmaa enää painovoimaa. Voi kun ne olisi pysynyt sellaisena, mutta ei voi mitään. On ne edelleen mielestäni ihanat kunhan vasen vielä pienenisi.

Tässä taas kuvia. Valitettavasti kuvat on ihan kännykällä otettuja, joten kuvakulmat ei parhaita. Ensi viikolla pyydä miestä ottamaan järkkärillä kunnon kuvat. Etukuvissa näyttää siltä, että nuo roikkuisi hirmuisesti, mutta ei ne kyllä roiku yhtää edelleenkän, kuvakulma vaan huijaa :) Arvet tosiaan on todella siisti ottaen huomioon, että leikkauksesta vain 2,5 viikkoa. Nänneissä on vielä vähän rupea. Pystyarvet ovat todella siistit.

Luonnonvalossa otettu kuva

Tässä huomaa hyvin tuon kokoeron

Vasemman nännin arpi ja pystyarpi

Oikean nännin arpi ja pystyarpi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti